Interkont Komerc na sajmu Banja Luka EXPO 2024

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nas posjetite na prestižnom sajmu privrede Banjaluka EXPO 2024, koji se održava od 3. do 5. aprila 2024. godine, od 10:00 do 18:00 časova. Naš štand, Hala 1, Stand 1, će biti mjesto gdje možete otkriti najnovije inovacije i vrhunske proizvode iz naše ponude.

Interkont Komerc d.o.o. ponosno stoji kao stub kvaliteta i pouzdanosti od svog osnivanja 2003. godine u Banja Luci. Sa sjedištem u Laktašima, fokusirani smo na trgovinu proizvodima za spoljni i unutrašnji vodovod i kanalizaciju, te težimo ka pružanju vrhunskih proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe naših klijenata.

Naša poslovna filozofija je utemeljena na kvalitetu, stalnom praćenju tržišnih trendova i potreba naših partnera. Kroz dugogodišnje iskustvo, stvorili smo čvrste veze i uspostavili saradnju sa nekim od najrenomiranijih regionalnih i svjetskih proizvođača. Slogan naše kompanije, „Voda je pokretačka snaga u prirodi“, odražava našu predanost očuvanju prirodnih resursa i promovisanju održivog razvoja.

Očekujemo Vašu posjetu kako bismo zajedno proslavili inovaciju, kvalitet i predanost našeg tima. Budite dio našeg putovanja ka uspjehu na Banjaluka EXPO 2024!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google