roto-barrel-barik-2 (Kopiraj)

Burad za vino i rakiju ROTO

Burad za rakiju ili vino,izradjeni od visokokvalitetnog polietilena u imitaciji drveta sa certifikatom za upotrebu.

Jednostavno odrzavanje i dug vijek trajanja. Nema vise problema sa rasusivanjem truljenjem suda, stvaranjem vinskog kamenca, dezinfekcijom niti otezanim premjestanjem.

Burad su trajno parafisana i namjenjeni za fermentaciju vinske komine-mosta i cuvanje vina. Plastika je odlican izolator i stabilizator temperature vina. Burad ima ravno postolje pa olaksava transport i rukovanje prilikom premjestanja u podrumu.

Sa plasticnim buradima koja su odlicna imitacija drvenih Vas podrum ce izgledati kao nekadasnji podrumi. Na buradi je veliki otvor pa je olaksano sipanje te se isporucuju sa slavinom.Fazonski komadi

FF, FFR, FFK, Q, N, X, XR, ZASUNI...

Vodomjeri INSA & B METERS

Certifikovani vodomjeri INSA & B METERS

Protivpozarna zastita

Hidranti i hidrantska oprema

galerija-16

Fitinzi

Ventili, spojnice, poluspojnice, muf, nipl, redukcija, T komad, koljeno, slavine, kugla ventil....

pitka 2 (Kopiraj)

Rezervoari za vodu i separatori masti ROTO

Novi rezervoari za pitku vodu od 3000,00 litara, 5000,00litara, 10.000 litara,20.000 litara...do 60.000 litara Rezervoari su kvalitetni, izrađeni od polietilena, materijala koji je atestiran za pitku vodu. U ponudi su i rezervoari za fekalnu vodu, te separatori ulja i masti. Kvalitetni sertifikovani proizvodi firme ROTO Slovenija i Srbija Vise mozete pogledati i nasoj online trgovini

roto-flower-pot-salsa-garden-decoration-red-flowers (Kopiraj)

Saksije ROTO

Saksije sa cvijećem sjajno je koristiti kao dio ukrasa na terasi, dvoristu, kući, kancelariji..., jer stvaraju poseban prirodni ambijent i unose živost u vaš eksterijer ili enterijer. U našem asortimanu imamo mnogo različitih vrsta saksija za vanjsku upotrebu i unutrasnju upotrebu.

Vrtne garniture TARA i MIA MALA

Neki kažu da razgovor lakše teče oko okruglog stola. To je slučaj i kada su u pitanju trpezarijski stolovi: živahno ćaskanje samo je jedna od prednosti okruglog baštenskog stola. Kada birate garnituru ona mora biti lijepa,funkcionalna i udobna. Ukoliko nemate puno prostora, okrugli stol bolji je izbor od kvadratnog ili pravougaonog. Ako je baštenski stol namijenjen za terasu po kojoj se puno prolazi i hoda, okrugla varijanta je takođe izvrstan izbor. Oblik i mekani rubovi olakšavaju zaobilaženje tog komada namještaja.